Praktisk Information

Hvem kan deltage?

Alle der er i gang med en gymnasial uddannelse kan deltage i UNF Machine Learning Camp. Det inkluderer også hvis du starter på en gymnasial uddannelse efter sommerferien, eller hvis du stopper lige før sommerferien. På campen er der i år 45 Deltagere, så du har rig mulighed for at få nye venner!

Tid og sted

Machine Learning Camp ligger i år fra den 20. juli med ankomst ca. 11:00-12:00 til 27. juli hvor programmet sluter ca. klokken 13:00 , og kommer til at foregå på selveste Århus Universitet.

Transport

UNF refunderer med glæde dine transportudgifter til- og fra Camp ligemeget hvor i Danmark du bor. Derfor skal du ikke tænke over om det kan betale sig at tage toget hele vejen til Aarhus, for det eneste det koster dig, er tiden du bruger på det.

Du skal lægge ud for din billet og huske at gemme den sammen med kvitteringen. Under campen vil deltagerne blive hjulpet med at udfylde bilagsformularer, så vi er sikre på at alle får sine transportpenge tilbage.


embedding google map in website

Pris

I år er der early bird tilbud, hvilket betyder, at indtil d. 1. marts koster det kun 250 kr at deltage på campen, efter dette stiger prisen til 500 kr. Dette er inklusiv kost, logi, en UNF rygsæk fyldt med gode ting og sager og et medlemskab til en UNF lokalforening, hvis du ikke allerede er medlem.

Praktisk

Vi sover i nogle klasselokaler på universitetet, så man skal selv medbringe madras, sovepose og pude (eller lignende udstyr). Der bliver sendt en detajleret pakkeliste ud til alle deltagerne inden campen.

Ugens program

Faglige emner

Machine learning camp har et spændende fagligt program ment til at klæde deltagerne godt på til at forstå moderne Machine Leraning. Undervisningen vil være både teoretisk klasseundervisning og praktisk programmering. Computere bliver stillet til rådighed til deltagerne af UNF, så de skal behøver ikke medbringe deres egen Dette er også vigtigt, da vores faglige sikrer at de computere der er til rådighed har alle de vigtige programmer deltagerne skal bruge, som deres egne måske kan mangle. Du kan læse mere om det faglige program her.

Socialt Program

På UNF's sommerskoler skal du ikke være bange for at føle dig udenfor - hverken fordi du er en nørd eller fordi du ikke er det. Den sociale del af campen fylder mindst lige så meget som den faglige del, og efter at have spist, sovet og opholdt dig sammen med de 45 andre unge med de samme interesser som dig selv i en hel uge, vil du næsten med garanti have fået adskillige nye venner og bekendtskaber.

Efter ankomst arrangerer vi forskellige ryste-sammen-aktiviteter, så alle kender hinanden, inden vi går i gang med undervisningen. Derudover vil der være forskellige aktiviteter om eftermiddagen/aftenen i løbet af ugen. Du kan læse videre om det sociale program her.

Denne side er sidst opdateret d. 10. maj 2024 af KAM